Susan Twaalfhoven

 

Leuk om je (weer) te ontmoeten in mijn praktijk voor de gespannen mens. Ik help je graag met psychosociale lichaamsgerichte therapie: een holistische behandeling aan de Westergeest 16 te Uitgeest.

 

In 1997 ben ik begonnen met het geven van sport- en ontspanningsmassages. Door de jaren heen te hebben gemasseerd werd ik mij ervan bewust dat lichaam en geest met elkaar verbonden is. Voor mij was dit de reden om een opleiding sociale psychologie te volgen aan de Academie van Menswetenschappen SPSO. Deze opleiding rondde ik in 2013 af. Counseling werd mijn massage voor de geest. Mijn praktijk en ik zijn gegroeid. Vandaar dat ik mijn praktijk naast het masseren heb ingericht met gesprekken, counseling, coaching en lichaamsgerichte oefeningen. Alle ervaringen, opleidingen, cursussen, trainingen en intervisie maken dat ik nog steeds met veel passie en plezier ‘werk’.

 

Mensen ervaren mij als daadkrachtig, enthousiast, een goede luisteraar en een goede masseuse. Daarnaast ben ik open en direct. In mijn vrije tijd loop ik hard, lees ik graag, en ben ik vele jaren als vrijwilliger werkzaam bij een online hulplijn voor mensen met suïcidale gedachten (en hun naasten).

 

"Counseling werd mijn massage voor de geest."


Mijn werkwijze voor psychosociale lichaamsgerichte therapie
Vanuit mijn praktijk voor de gespannen mens in Uitgeest werk ik met volwassenen van alle leeftijden en achtergronden. Voor mij staat hierbij de mens centraal: wie ben jij, wat motiveert je, wat remt je? Ik leer je graag kennen zodat ik je beter kan helpen.

 

Mijn doel is dat jij

  • Contact leert maken met je lichaam, gedrag, emotie, oordelen en gevoel;
  • Leert omgaan met overmatige spanning en/of stress
  • Je gevoel kunt en durft te verwoorden naar anderen;
  • Een betere verbinding krijgt tussen je hoofd en je lijf.

 

Hiervoor kijk ik altijd naar wat het beste werkt voor jou: van gesprek tot massage tot klankschalenbehandeling en andere lichaamsgerichte therapie.